White-glove delivery available at checkout!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Tomaten Balsamico Cannelloni

Tomaten Balsamico Cannelloni

Ingrediënten:

250 ml Tomatensap
100 g Zachte geitenkaas
15 g Gehakte bieslook
175 ml Balsamico azijn
500 ml Koude plantaardige olie
4 g Agar-Agar

Bereidingswijze:

Tomaten Cannelloni: Breng het tomatensap en 2 g Agar-Agar al roerend aan de kook. Haal van het vuur en laat 5 minuten staan. Giet het mengsel op een rechthoekig bord of op een kleine bakplaat en zet het 10 minuten in de koelkast. Snijd met een mes het vel tomatensap in rechthoekige stukken.

Geitenkaas Vulling: Meng de geitenkaas met de bieslook. Eventueel peper en zout naar smaak toevoegen. Stop het mengsel in een spuitzak en leg het aan de kant.

Balsamicoazijn Parels: Zet de plantaardige olie minimaal 30 minuten in de vriezer. Breng ondertussen de Balsamicoazijn en 2 g Agar-Agar aan de kook. Haal van het vuur en laat 5 minuten onafgedekt staan. Giet de koude olie in een hoog glas. Vul een pipet met de Balsamicoazijn bereiding en druppel deze in de koude olie. Laat 2 minuten staan. Haal de parels met een zeef uit de olie en spoel ze af met warm water.

Serveersuggestie:

Leg een kleine hoeveelheid geitenkaas vulling in het midden van elke rechthoek. Vouw het gegeleerde vel om een ​​rol te maken. Serveer samen met de balsamicoazijn parels.