Je winkelwagen is momenteel leeg
Calciumlactaat is een extract van melkzuur en werkt perfect bij de productie van kaviaar, parels, spaghetti's en bollen met behulp van sferificatietechnieken.
Calciumlactaat is een extract van melkzuur en werkt perfect bij de productie van kaviaar, parels, spaghetti's en bollen met behulp van sferificatietechnieken. In combinatie met Sodium Alginaat maak je bijvoorbeeld makkelijk balsamico kaviaar of tzatziki ravioli's. Calciumlactaat kan ook op vers fruit en cantaloupes worden aangebracht om ze stevig te houden en de houdbaarheid te verlengen. Calciumlactaat is een niet-hygroscopisch zout en een bron van calcium.
• Gebruik bij sferificatie en omgekeerde sferificatie
• Groenten en fruit coaten om de houdbaarheid te verlengen
• Een bron van calcium
Gebruik:
Los voor sferificatie 1-10 gram Calciumlactaat op per 100 milliliter water om voldoende calciumionen te leveren in een uithardingsbad, zodat hydrocolloïden zoals Sodium Alginaat, Gellangom, Iota & Kappa Carrageenan optimaal met elkaar reageren.
Inhoud:
100 gram Calciumlactaat (E327)
Extra Informatie:
Geschikt voor Vegetariërs en Veganisten, Glutenvrij
Items van productcarrousel