Calciumlactaat (100g)

€11,95

Calciumlactaat is een extract van melkzuur en werkt perfect bij de productie van kaviaar, parels, spaghetti's en bollen met behulp van sferificatietechnieken.

Niet op voorraad
Tijdelijk niet leverbaar
Aantal
- +
Productomschrijving

Calciumlactaat is een extract van melkzuur en werkt perfect bij de productie van kaviaar, parels, spaghetti's en bollen met behulp van sferificatietechnieken. In combinatie met Sodium Alginaat maak je bijvoorbeeld makkelijk balsamico kaviaar of tzatziki ravioli's. Calciumlactaat kan ook op vers fruit en cantaloupes worden aangebracht om ze stevig te houden en de houdbaarheid te verlengen. Calciumlactaat is een niet-hygroscopisch zout en een bron van calcium.

Gebruik bij sferificatie en omgekeerde sferificatie
Groenten en fruit coaten om de houdbaarheid te verlengen
Een bron van calcium

Gebruik:
Los voor sferificatie 1-10 gram Calciumlactaat op per 100 milliliter water om voldoende calciumionen te leveren in een uithardingsbad, zodat hydrocolloïden zoals Sodium Alginaat, Gellangom, Iota & Kappa Carrageenan optimaal met elkaar reageren.

Inhoud:
100 gram Calciumlactaat (E327)

Extra Informatie:
Geschikt voor Vegetariërs en Veganisten, Glutenvrij

Product informatie
Artikelcode 1702
* Wij delen je email nooit met derden.
Vragen?
Onze klantenservice is geopend van 09:00 tot 21:00 en helpt je graag met al je vragen.
iDEAL Bancontact / Mister Cash PayPal Bank transfer KBC
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...