Knettersuiker voegt plezier en een spectaculaire smaaksensatie toe aan gerechten en desserts. Gebruik het als final touc...
Knettersuiker voegt plezier en een spectaculaire smaaksensatie toe aan gerechten en desserts. Gebruik het als final touc...
Agar-Agar is een plantaardig geleermiddel dat wordt gewonnen uit rode algen (Gelidium en Gracilaria). Hierdoor is het ee...
Sodium Alginaat is een natuurlijk product op basis van bruine algen (o.a. Laminaria, Fucus, Macrocystis). In combinatie ...
Calciumlactaat is een calciumzout van melkzuur. Het wordt verkregen door een natuurlijk fermentatieproces. In combinatie...
Sojalecithine is een natuurlijke emulgator gemaakt van sojabonen. Lecithine bevat vitaminen, mineralen en antioxidanten,...
Gellangom wordt geproduceerd door fermentatie van een specifieke bacterie die van nature aanwezig is in de Elodea vijver...
Xanthaangom is een natuurlijke en veelzijdige gom die wordt gebruikt als verdikkingsmiddel in voedsel (vloeistoffen, sau...
Xanthaangom is een natuurlijke en veelzijdige gom die wordt gebruikt als verdikkingsmiddel in voedsel (vloeistoffen, sau...
Iota Carrageenan is een natuurlijk geleermiddel wat verkregen wordt uit rood zeewier om zachte, elastische en glashelder...
Kappa Carrageenan is een natuurlijk geleermiddel wat verkregen wordt uit rood zeewier om stevige, elastische en glasheld...