Je winkelwagen is momenteel leeg
Sojalecithine is een natuurlijke emulgator, stabilisator en conserveermiddel gemaakt van sojabonen. In de moderne keuken gebruiken we Sojalecithine onder andere om vloeistoffen op te schuimen tot luchtige wolken.
Sojalecithine is een natuurlijke emulgator, stabilisator en conserveermiddel gemaakt van sojabonen. In de moderne keuken gebruiken we Sojalecithine onder andere om vloeistoffen op te schuimen tot luchtige wolken. Het is een natuurlijk product met een hoge voedingswaarde, emulgerend vermogen en is gemakkelijk verteerbaar. Sojalecithine wordt in verschillende industrieën gebruikt, van voedsel, zoetwaren en cosmetica tot farmaceutische toepassingen.
• Emulgator en textuurverbeteraar
• Ideaal om de scheiding van olie en vloeistoffen te stoppen
• Gebruik om de textuur van chocolade en deeg te verbeteren
• Maak airs van sauzen en soepen
• Creëer licht stabiel schuim
Gebruik:
Sojalecithine kan met een blender in een vloeistof worden geëmulgeerd. De dosering ligt tussen 5-9 gram per 1 liter vloeistof.
Items van productcarrousel