White-glove delivery available at checkout!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Transglutaminase / Vleeslijm (100g)

Transglutaminase / Vleeslijm (100g)

Artikelnummer: 1701
€16,95
Incl. btw

Transglutaminase, beter bekend als Vleeslijm, is een enzym met het vermogen om eiwitten te verbinden. Het is gemakkelijk te verwerken, smaakloos en wordt in de keuken gebruikt als vlees- en vislijm.

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Niet op voorraad (Levertijd:Tijdelijk niet leverbaar)
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen

Transglutaminase, beter bekend als Vleeslijm, is een enzym met het vermogen om eiwitten te verbinden. Het is gemakkelijk te verwerken, smaakloos en wordt in de keuken gebruikt als vlees- en vislijm om verschillende stukken vlees of vis met elkaar te verbinden. Transglutaminase wordt geproduceerd door een microbiële fermentatie van een natuurlijk voorkomend organisme.

Te gebruiken bij alle soorten vlees en vis
Gemakkelijk te verwerken zonder effect op de smaak
Sterke binding door de verbinding van eiwitmoleculen
Na binding ook te gebruiken bij elk ander proces zoals roken, coaten, verwarmen of invriezen
Bouw terrines van vis- of vleessnippers die elke keer perfect zullen snijden
Dicht vullingen in bijvoorbeeld kipfilets af zonder lekken

Gebruik:
Breng de Transglutaminase aan op de stukken vlees of vis die je wilt verlijmen (Dosering 8-15 gram per kilogram eindproduct). Dit kan worden gedaan door het poeder rechtstreeks op de stukken vlees en vis te strooien, of meng het poeder met een kleine hoeveelheid water en borstel het op het product. Verwijder na het aanbrengen van de Transglutaminase eventuele luchtbellen tussen de hechtvlakken en druk het vlees stevig tegen elkaar, het gebruik van een vacuümverpakking is ideaal om een ​​strakke pasvorm te garanderen, of rol de producten in een plastic folie, of plaats een gewicht op de stukken te lijmen. Laat het product vervolgens 4 uur ongestoord in de koelkast staan.

Koel, donker en droog bewaren. Als er nog Transglutaminase over is, sluit dan het geopende sachet en de container goed af en bewaar het onder de 5 graden in de koelkast of vriezer. Gebruik binnen 3 maanden na opening.

Inhoud:
100 gram Transglutaminase (Transglutaminase, Maltodextrine, Natriumcaseimaat, Zonnebloemlecithine)

Extra Informatie:
Glutenvrij

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk